Projectes

PROJECTES

Des de l’AMPA mitjançant les comissions de treball portem a terme diferents projectes dels quals destaquem de forma resumida els següents:

LOGO Espai Migdia

Espai Migdia

Des de l’AMPA gestionem l’hora de dinar de l’alumnat integrant-ho amb el projecte educatiu i els valors de la nostre escola. Es sense dubte el nostre projecte insígnia i sobre el qual destinem més esforços.

l'Espai Migdia Espais Documentació

Casal Artístic

Durant els mesos de Juliol, Agost i Setembre gestionem el casal d’estiu obert als infants d’Olesa. Hem creat un Casal que busca potenciar les habilitats i competències artístiques seguint la línia metodològica de la nostre escola.

casalartistic.cat
logoCasal
extraescolars

Extraescolars

L’AMPA també ofereix diferents extraescolars a l’alumnat durant totes les tardes de la setmana. Facilitant que les famílies puguin gaudir d’aquest servei en el mateix centre. Destaquem algunes extraescolars que s’han realitzat els últims anys com: robòtica, multiesports, dansa o tallers de cuina en família.

Extraescolars Documentació

Projecte Pati

El curs 2013-14 es crea la comissió pati amb la finalitat de remodelar i crear espais exteriors més idonis per l’esbarjo i aprenentatge de l’alumnat. El projecte pati ha tingut dos jornades de treball en família que han iniciat la transformació dels espais exteriors de l’escola.

Projecte Pati
projecte_sensibilitzacio

Projecte sensibilització

Una de les premisses de l'escola inclusiva és que requereix la implicació, per part de tota la comunitat educativa: famílies, professorat i alumnat. Des de l'AMPA de l'escola Puigventós, portem desenvolupant el Projecte sobre Sensibilització a la diversitat, que pretén ser un suport i ajuda tant als mestres com a les famílies.

L'elaboració d'aquest projecte es va basar en l'interès de famílies amb nens amb Necessitats Educatives Especials (NEE) de participar activament en l'educació dels seus fills, partint de les seves experiències i vivències, recopilacions de materials bibliogràfics i identificació de recursos d'internet, elaboració pròpia de materials d'estimulació, participació en tallers i formació autodidàctica i, d'aquesta forma, poder compartir tant amb mestres com amb altres famílies.

Els objectius principals d'aquest projecte són: Promoure la sensibilització i conscienciació a la diversitat de la comunitat educativa, així com donar suport a la comunitat educativa, Espai Migdia i a les famílies que així ho necessitin.

Aplec del Puigventós

Cada mes d’Abril tenim un esdeveniment de trobada de les famílies de l’escola en l’APLEC. L’AMPA organitza la pujada al cim de Puigventós on s’esmorza conjuntament i es fan diferents activitats com l’alliberament d’un animal recuperat per part de MILOCA.

festes

Festes

Com a AMPA, mitjançant la comissió de festes, organitzem les diferents festes tradicionals (Castanyada, Nadal, Festa de fi de curs) i tenim el carnestoltes com a festa gran de la nostre associació on cada any participem a la rua d’Olesa.

Unitats d'Aula

Les unitats d’aula són grups de WhatsApp de cada classe gestionats per la coordinació d’UA’s i que serveixen d’eina de comunicació entre AMPA-famílies i professorat-Famílies. Cada classe compte amb una família que fa d’UA i es la responsable d’aquesta comunicació.

UA
 
La Formiga

Hola sóc la Formiga de l'AFA! Pregunta'm i miraré de respondre't el més aviat possible. Gràcies!