el menjar

El Menjar

de l'espai migdia

L'Espai migdia també és qui gestiona la cuina de l'escola i s'encarrega del manteniment i bon funcionament dels aparells. També és qui contracta l'equip de cuina que elabora cada dia els plats dels nostres infants, un equip que juntament amb gerència, vetllen per treballar amb els productes de la millor qualitat i proximitat possible i alhora oferir un servei al preu més ajustat possible.

Una nutricionista col·legiada dissenya i planifica mensualment el menú. A la opció descarregable i trobareu també una proposta de sopar per cada dia.

Productes

Es prioritzaran els productes de temporada, cercant la possibilitat de tant en tant, d'anar adquirint alguns productes de proximitat, i a poder ser, ecològics.

La fruita i la verdura seran de proximitat i de temporada i en la mesura del possible ecològiques.
Els llegums i la pasta seran ecològics.
La carn de vedella o pollastre serà ecològica un cop al mes.
El menú anirà acompanyat diàriament amb pa (blanc i integral) i aigua.

Al·lèrgies i intoleràncies

Disposarem de menús específics segons al·lèrgies i intoleràncies per a les famílies que ho demanin i que estigui avalat per un certificat mèdic.

Dieta

Es podrà demanar dieta per aquells infants que tinguin una indisposició puntual, avisant al coordinador de l’Espai Migdia abans de les 9.30 h del matí.

Pícnic per les excursions

Els dies de sortida tots els infants que són usuaris fixes del servei de menjador, tindran pícnic.

Si no es vol pícnic, s’haurà d’avisar a la coordinació de l’Espai Migdia una setmana abans de la sortida, en cas contrari es cobrarà el menú.

Sabina Torrents Martín
Núm. Col·legiat: CAT001312

El Menú

Sabies que...?

CAL REDUIR … LES PREPARACIONS I DERIVATS CARNICS PROCESSATS (EMBOTITS, PATÉ, SALSITXES, HAMBURGUESES, ETC).

Tastet Mensual

CREMA DE CARABASSA i MONIATO

 
La Formiga

Hola sóc la Formiga de l'AFA! Pregunta'm i miraré de respondre't el més aviat possible. Tingues paciència i deixa el navegador obert si us plau. Gràcies!