Iniciem un nou curs plè d’incerteses i emocions creuades, tot i així, hem treballat de valent per poder oferir tots els serveis de l’AMPA Puigventós de forma telemàtica. Ja es va realitzar el Casal Artístic amb tots els tràmits telemàtics i va acabar amb un gran èxit en tots els sentits, gràcies als professionals que el duen a terme, i són els nostres infants que ens ho han fet saber.

Ara també hem treballat de valent per digitalitzar les inscripcions a l’Espai Migdia i minimitzar riscos de contagi. És una mesura necessària avui dia i mica en mica anirem millorant tots aquests serveis digitals.

Finalment, l’equip d’Extraescolars ha estat treballant a contrarellotge, dia i nit, adaptant-se als canvis d’informació diaris per poder oferir, un any més, un grapat d’activitats Extraescolars que esperem que us agradin. Les inscripcions s’iniciaran demà dijous 24 de setembre a les 19h i finalitzaran el diumenge 27 de setembre.

Finalment demanar disculpes i comprensió, doncs tots aquests canvis són per millorar i encara queda un llarg camí per posar tota la informació al dia. Properament anireu veient nous continguts a la nova web de l’AMPA. Esperem que us agradi!!

No fa falta dir que qualsevol suggeriment serà benvingut! L’AMPA som tots!