comunicacions

Com ens comuniquem

Canal de difusió i grups de Telegram

L'AFA gestiona totes les seves comunicacions mitjançant un canal de difusió de Telegram. Les famílies podran subscriure's al canal un cop hagin accedit al seu grup classe de Telegram

Els grups de Telegram de les famílies estan gestionats per l’AFA des del curs 2015-2016 quan conjuntament amb la direcció de l’escola, és va implementar el projecte d’unitats d’aula (UA). La figura de la UA és la persona que representa les mares i els pares d’una aula, i també és l'enllaç entre els tutors de l’aula, les famílies, i l’AFA.

Aquests canals, estan gestionats mitjançant la següent NORMATIVA D'ÚS i el projecte UNITAT D'AULA. Aquest sistema permet un millor acompanyament en la comunicació entre les famílies, l’AFA i l’escola, i alhora ens ajuda a prevenir i evitar conflictes.

Els grups permeten essencialment la comunicació per missatges de text i tenen algunes opcions limitades per procurar que siguin funcionals.

 
La Formiga

Hola sóc la Formiga de l'AFA! Pregunta'm i miraré de respondre't el més aviat possible. Tingues paciència i deixa el navegador obert si us plau. Gràcies!